Contact

Vraag en deel!

Vragen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Lever jij ook je bijdrage aan een mentaal gezond(er) Nederland? Deel foto's en tips! We horen heel graag van je!

Juliette, Maureen, Arla & Liselot

Contactformulier

Mood Wall is onderdeel van Workplace Giving en staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder In A Better World BV met KVK nummer: 54909902

Kinderhuissingel 1 - 2013 AS Haarlem

moodwall@workplacegiving.nl

Mood Wall FAQ

Wat is de levertijd van de Mood Wall?

We proberen je bestelling altijd zo snel mogelijk gereed te maken. Ga ervan uit dat de levering maximaal twee weken kan duren.

Kan ik de Mood Wall ook zelf komen ophalen?

Natuurlijk! Stuur ons een e-mail (nmt@workplacegiving.nl) met wanneer je graag je bestelling wil komen ophalen.

Kan ik de Moods ook los bestellen in grotere hoeveelheden?

Zeker! In de shop kan je de Moods per 10 of 20 stuks bestellen. Geïnteresseerd in andere aantallen? Dan maken we graag een offerte op maat. Mail naar nmt@workplacegiving.nl)

Is de Mood Wall geschikt voor elke grootte organisatie?

Ja, zeker. Er zijn bedrijven met 5 medewerkers en bedrijven met meer dan 10.000 medewerkers die de Mood Wall gebruiken. Uiteraard raden we grotere organisaties aan om meerdere Mood Walls op te hangen zodat alle medewerkers deze kunnen zien en ermee aan de slag kunnen. Wil je een keer brainstormen over de beste aanpak voor jullie organisatie? Neem dan vrijblijvend contact (link naar contact) met ons op.

Moet ik de Mood Wall zelf ophangen?

De Mood Wall wordt altijd compleet geleverd met de magneten in de juiste volgorde. Jullie kunnen zelf het bord op de gewenste locatie in de organisatie ophangen.

Kunnen jullie ook een training of uitleg op locatie geven?

Uiteraard! Wij kunnen altijd zorgen voor een training bij de Mood Wall of voor een inspirerende spreker op het gebied van mentale gezondheid. Neem contact met ons op (link naar contact) om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik de Mood Wall ook inzetten bij hybride werken?

Ja, zeker. Door op kantoor de Mood Wall te zien raken collega’s gewend aan de stemmingen en wordt het een gewoonte hier open over te praten. Daarnaast is veel communicatiemateriaal ook digitaal beschikbaar en kan de informatie dus ook op intranet of via mail verspreid worden.

Hebben jullie ook meer concepten of programma’s over mentale gezondheid?

Ja, de Mood Wall is een onderdeel van het programma Not Myself Today: een uitgebreid en toegankelijk programma over mentale gezondheid. Op onze Workplace Giving website vind je meer informatie en kun je vrijblijvend een afspraak plannen om meer over dit programma te horen.

Is de Mood Wall ook in het Engels te bestellen? 

Bij een minimale afname van zes grote borden is het mogelijk om de walls in het Engels te bestellen. De levertijd is dan vier weken. Neem contact met ons op via nmt@workplacegiving.nl om je wensen door te geven.

Kan ik korting krijgen als ik meerdere borden koop? 

Bij een minimale afname van tien Mood Walls kunnen wij zorgen voor een leuke korting. Neem contact met ons op via nmt@workplacegiving.nl om de mogelijkheden te bespreken.